AEGON review

Onze beoordeling over AEGON: 6.14 10

AEGON is opgericht in 1983 en inmiddels al jarenlang actief op de beurs. AEGON is naast een fondshuis met tal van verschillende beleggingsfondsen ook een aanbieder van aandelen. Met name de beleggingsfondsen behoren tot een populaire afdeling binnen AEGON. Veel beleggers investeren namelijk in de fondsen van AEGON.

Bekijk deze broker
Onze beoordeling over AEGON Eindoordeel: 6.14 Software 7 Pip spreiding 7 Hefboom / Leverage 0 Beleggingsmogelijkheden 7 Support 8 Veiligheid 8 Storten & uitbetaling 6
Voordelen
Minimale storting van €1,-
Nadelen
Beperkt zicht in alle indirecte kosten

AEGON beleggingsfondsen

AEGON voorziet in tal van verschillende beleggingsfondsen. Deze fondsen zijn met name voor de beginnende belegger zeer interessant. Zo kun je als beginnende belegger gebruik maken van het AEGON Mix Fund. Dit fonds belegt in meerdere beleggingscategorieën naar keuze zodra je een stortingsmix aanmaakt. Naast het AEGON Mix Fund is er ook nog het AEGON Equity Fund. Dit fonds beschikt over aandelen wereldwijd. In de afgelopen jaren hebben de beleggingsfondsen van AEGON jaarlijks een winstgevend rendement weten te behalen. Het beleggen in fondsen is zodoende ook één van de specialiteiten van AEGON. In totaal beschikt het over 9 verschillende fondsen.

AEGON Pensioenfondsen

AEGON voorziet tevens werknemers die graag willen investeren in hun pensioen van passende beleggingsfondsen van AEGON. Bij pensioenfondsen wordt de inleg of pensioenpremie door de werkgever van de persoon in kwestie betaald. Zodoende investeert de werkgever voor jou in beleggingsfondsen van AEGON. Wanneer je dit liever niet wilt kun je er ook voor kiezen om geheel zelfstandig in jouw pensioen te investeren door middel van rechtstreeks beleggen. Ook voor het aanvullende pensioen is het mogelijk om te beleggen met AEGON beleggingsfondsen. AEGON voorziet hierin middels tal van mogelijkheden waaronder het AEGON doel beleggen of Mix beleggen.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Aegonplein 50 2591 TV Den Haag
Telefoon: 070 344 3210
Bestaat sinds: 1983
Licentie: AFM
Gratis uitproberen: -
Min. Accountgrootte: -
Min. Lotgrootte: -
Hefboom / Leverage: -
Commissies: -
Pip spreiding: -

Bepaal zelf hoe veel risico je neemt!

AEGON streeft naar openheid. Zodoende vinden ze het belangrijk dat beleggers constant op de hoogte zijn van het risico dat ze lopen omtrent beleggen. Een voorbeeld van een fonds dat gepaard gaat met een hoog risico is het AEGON Duurzaam Index Aandelen Fonds. Om risico's van fondsen in kaart te brengen hanteert AEGON een tienpuntsschaal. Binnen deze schaal staat 1 voor een laag risico en 10 voor een hoog risico. Door als belegger gebruik te maken van de schaal krijg je inzicht in welk fonds gepaard gaat met welke hoeveelheid risico's. Enkele voorbeelden van fondsen die beschikken over een relatief laag risico zijn het reeds genoemde AEGON Equity Fonds en ook het AEGON Europees Obligatie Fonds scoort laag. Het voordeel aan AEGON beleggen is dat je al vanaf een inlegbedrag van €1,- kunt deelnemen aan een fonds. Logischerwijs zal je uiteindelijke opbrengst hiermee natuurlijk ook lager zijn. Alleen het geeft wel de transparantie van de aanbieder aan.

Kosten AEGON?

De kosten die je maakt bij je AEGON beleggingsrekening zullen gebaseerd zijn op jouw eigen handelsgedrag en de producten waarin je kiest te beleggen. AEGON hanteert géén minimale inleg. Zodoende kan iedereen instappen. Er dienen uitsluitend jaarlijks vaste servicekosten betaald worden á €30,-. Door gebruik te maken van onze gratis vergelijker kun je alvast een indicatie krijgen welke kosten jij kwijt zult zijn wanneer je gaat beleggen in fondsen bij AEGON.

Veel gestelde vragen

Hoe heette AEGON vroeger? AEGON is in 1983 ontstaan uit een fusie van AGO en Ennia. Zodoende is de naam AEGON destijds ontstaan.
Waar belegt AEGON in? Bij AEGON is het mogelijk om te beleggen in beleggingsfondsen. In totaal kun je kiezen uit negen verschillende beleggingsfondsen met ieder zijn eigen kenmerken.
Wat is AEGON beheerd beleggen? AEGON beheerd beleggen houdt in dat je kiest voor gemak. Jouw werk wordt uit handen genomen door experts op het gebied van beleggen. Zij zullen namelijk beleggen naar jouw wensen. Niet langer het gedoe, alleen het resultaat!
Waarom AEGON? AEGON is een van de meest populaire aanbieders op het gebied van beleggingsfondsen. Met verschillende vormen zoals het AEGON Mix Fund en het AEGON Equity Fund kun je op tal van verschillende manieren veilig en betrouwbaar beleggen.
Is AEGON iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van AEGON
Specificaties
Handelsplatform opties iOS appAndroid app

Gebruikers over AEGON

AEGON wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van AEGON?

Welke beoordeling zou jij AEGON geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.