BinckBank review

Onze beoordeling over BinckBank: 0.00 10

Bij de oprichting in 2000 werd BinckBank direct genoteerd aan de AEX. 4 jaar later, in 2004, werd de bank overgenomen door Amsterdam Option Traders (AOT). Tijdens deze overname is er gekozen om verder te gaan onder de noemer 'Binck'. In deze review nemen we je mee door de wereld van Binck.

Bekijk deze broker
Onze beoordeling over BinckBank Eindoordeel: 0.00 Software 0 Pip spreiding 0 Hefboom / Leverage 0 Beleggingsmogelijkheden 0 Support 0 Veiligheid 0 Storten & uitbetaling 0
Voordelen
Keuze uit een groot aantal fondsen Stabiele bank
Nadelen
Relatief duur

Welk handelsplatform gebruikt Binck?

Na de overname van Alex, een andere actieve broker, werd BinckBank marktleider in Nederland. In totaal beschikt BinckBank over meer dan 490.000 actieve klanten in Europa. Dit alles kan afgezet worden tegen een vermogen van meer dan €21 Miljard. Het handelsplatform van BinckBank kan omschreven worden als compleet en gebruiksvriendelijk. Het platform beschikt namelijk over meerdere handige tools en voorziet verder ook in diverse fundamentele en technische analyses die je als broker verder kunnen helpen. Doordat het portaal is voorzien van de nodige educatiemogelijkheden kun je er ook als beginnend belegger optimaal gebruik van maken. Doorgaans zijn de pakketten die door BinckBank worden aangeboden voorzien van de 'normale' functies. Wanneer je dit graag verder wilt uitbreiden kun je gebruikmaken van pakketten als BinckBank Blue en BinckBank Black.

Welke diensten biedt BinckBank aan?

BinckBank maakt het mogelijk om in meerdere beleggingsdiensten te beleggen. Zo kun je als particulier er voor kiezen om door middel van verschillende “pakketten” te beleggen. Hierbij kun je aan de hand van je individuele wensen en behoeften kiezen binnen welk pakket je eventueel zou willen gaan handelen met aandelen. Ieder pakket kan nader gekenmerkt worden door haar eigen mogelijkheden en opties. Ook de vorm waarin dienstverlening zal plaatsvinden is geheel naar eigen wens samen te stellen. De dienstverlening kan namelijk gebonden zijn aan het aantal transacties dat plaatsvindt of de bedragen die gebruikt worden om mee te beleggen.

BinckBank voorziet daarnaast in tal van handelsmogelijkheden. Je hebt hierbij de keuze uit 33 verschillende beurzen verspreidt over 18 landen. Binnen deze beurzen kun je bijvoorbeeld beleggen in aandelen, grondstoffen, certificaten en diverse andere veel gebruikte beleggingsvormen. Bij BinckBank kun je orders geheel eenvoudig invoeren. Na de invoering worden ze zorgvuldig gecontroleerd. Zodoende wordt de kans op mogelijke fouten optimaal verkleind.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Barbara Strozzilaan 310, 1083HN Amsterdam
Telefoon: 0800 - 235 24 62
Bestaat sinds: 2000
Licentie: AFM
Gratis uitproberen: -
Min. Accountgrootte: -
Min. Lotgrootte: -
Hefboom / Leverage: -
Commissies: -
Pip spreiding: -

Welke analysemogelijkheden zijn er beschikbaar?

Bij BinckBank kun je gebruikmaken van diverse opties op het gebied van fundamentele analyses. Hierbij kun je eenvoudig inzicht krijgen in relevante kerncijfers en bedrijfsgegevens van één specifiek bedrijf. Deze gegevens en cijfers worden zowel tekstueel als grafisch weergegeven om het zodoende voor iedereen duidelijk te kunnen maken.

Naast het gebruikmaken van fundamentele analyses kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van technische analyses. Hierbij kun je geheel eigenhandig grafieken vormgeven en opstellen door middel van 17 verschillende factoren. Enkele indicatoren die hierin voorzien zijn MACD, RSI en Moving Average. Door gebruik te maken van technische analyses wordt het mogelijk om inzicht van maar liefst 5 jaar terug te krijgen op het gebied van aandelen.

Welke kosten berekend Binck?

De kosten die je bij BinckBank beleggen maakt variëren sterk naarmate je actiever bent op het gebied van beleggingsactiviteiten. Je hebt bij BinckBank de keuze uit verschillende beleggingspakketten die te onderscheiden zijn op het gebied van kosten. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen de passieve, gemiddelde en actieve belegger. Een passieve belegger maakt jaarlijks naar verwachting bij BinckBank  €80,- aan kosten. Een gemiddelde belegger is naar verwachting jaarlijks €124,- kwijt en een actieve belegger is doorgaans €650,- per jaar kwijt aan beleggingskosten bij Binck.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt BinckBank? Binck is een populaire belegger die het mogelijk maakt om te beleggen in verschillende vormen van aandelen en pakketten. Je kunt je geheel eenvoudig aanmelden alvorens je gebruik kunt maken van het handelsplatform. Vanwege de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid waarin het platform voorziet, kan gesteld worden dat Binck uitermate geschikt is voor de beginnende belegger.
Is BinckBacnk veilig? Ja, Binck doet er alles aan om de veiligheid van brokers te optimaliseren. Dit wordt nagestreefd middels een veilige website, internetverbinding en onder andere een twee-staps-verticatie waarmee ingelogd dient te worden.
Hoe koop je aandelen bij BinckBank? Aandelen kunnen vrij eenvoudig aangeschaft worden. Dit kan namelijk middels het daarvoor bestemde handelsplatform. Dit is beschikbaar als zowel een applicatie als online desktop. Daarnaast ontvang je €200,- transactiegoed zodra je jezelf inschrijft.
Welke beurzen zijn er beschikbaar om te handelen bij BinckBank? In totaal heeft BinckBank 33 verschillende beurzen beschikbaar om te handelen die verspreidt zijn over 18 verschillende landen.
Is BinckBank iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van BinckBank
Specificaties
Handelsplatform opties iOS appAndroid appEigen handelsplatform

Gebruikers over BinckBank

BinckBank wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van BinckBank?

Welke beoordeling zou jij BinckBank geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.