Markets.com review

Onze beoordeling over Markets.com: 6.43 10

Neem eens een kijkje op Markets.com voor een ontzettend hoge hefboom-constructie wanneer u wilt beginnen in valuta-eenheid handelen. Markets.com handeld met een licentie van de Cyprus Securities Exchange Commission (CySEC # 092/08 ) & de Financial Services Board van Zuid-Afrika (FSP # 43906). De website is zo ingericht zodat u constant terecht kunt voor advies. De accounts die verkrijgbaar zijn verschillen van minimale inzet bij een standaard account is dit $2.500,- terwijl dit bij een mini account maar $100 is. De spread bij Markets.com is standaard 3 pips waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Wanneer uw investeringen goed zijn gedaan heeft u deze zo weer terugverdient bij Markets.com.

Bekijk deze broker Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Bekijk deze broker Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Onze beoordeling over Markets.com Eindoordeel: 6.43 Software 7 Pip spreiding 6 Hefboom / Leverage 0 Beleggingsmogelijkheden 9 Support 7 Veiligheid 9 Storten & uitbetaling 7
Voordelen
Hogere hefboom functie Demo account Diverse verhandel platformen Realtime koersen volgen
Nadelen
Minimale stortbedrag bedraagt €100,- Inactivity fee

Voordelen

De voordelen van Markets.com is dat u er 24/7 terecht kunt bij een Nederlandse klantenservice en dat de posities snel te openen zijn. Als beginner is Markets.com ook ontzettend aantrekkelijk vanwege de hoge start bonussen. Wanneer u begint met handelen en u dus een bedrag stort op uw account van Markets.com wordt hier direct een extra bonus bovenop gelegd. De bonus is afhankelijk van wat er overlegd wordt met uw account manager.

Hoge hefboom

Ben er van bewust dat u op de hoogte moet zijn van alle valuta-paren, deze zijn helaas niet verkrijgbaar op alle online forex broker websites. Markets.com geeft wel meerdere gratis mogelijkheden zoals handelsmiddelen en analyse middelen. Alleen de meest populaire valuta-paren worden aan u vrijgegeven dus let hierbij op. U bent van harte welkom op Markets.com de gehele dag door iedere dag in de week.

Vestigingsland: Cyprus
Adres: 148 Strovolos Avenue, 2048 Strovolos, P.O.Box 28132, Nicosia
Telefoon: +31-8-5888-0328
Bestaat sinds: 2010
Licentie: CySEC, FSCA
Gratis uitproberen: -
Min. Accountgrootte: -
Min. Lotgrootte: -
Hefboom / Leverage: -
Commissies: -
Pip spreiding: -
Is Markets.com iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Markets.com Let op! Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen.
Specificaties
Handelsplatform opties iOS appAndroid appMT4MT5Webtrader

Gebruikers over Markets.com

Markets.com wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van Markets.com?

Welke beoordeling zou jij Markets.com geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.