Rabobank review

Onze beoordeling over Rabobank: 5.71 10

Aan de hand van de fusie tussen de Coöperatieve Centrale Raiffeisen-Bank en de Coöperatieve Centrale Boerenleenbank in 1972 is de Rabobank Groep ontstaan. De bank gaat inmiddels sinds 1980 door het leven als uitsluitend 'Rabobank'. De Rabobank is één van de 3 grote banken uit Nederland en beschikt over 139 aangesloten vestigingen.

Bekijk deze broker
Onze beoordeling over Rabobank Eindoordeel: 5.71 Software 8 Pip spreiding 6 Hefboom / Leverage 0 Beleggingsmogelijkheden 7 Support 7 Veiligheid 6 Storten & uitbetaling 6
Voordelen
Gebruiksvriendelijk handelsplatform Alles onder één dak
Nadelen
Relatief duur

Beleggen bij de Rabobank

De Rabobank voorziet in diverse diensten voor beleggers. Door middel van Rabobank beheerd beleggen voorziet de bank in vermogensbeheer. In dit geval neemt de Rabobank het gehele beheer van het desbetreffende vermogen uit handen. Het investeren in de Rabobank wordt gezien als een investering voor later. Zowel de beleggingsvisie als strategie staan in het teken van wetenschappelijk onderzoek, analyses en innovaties. Doordat de Rabobank hier met een nuchtere blik de toenadering zoekt is er sprake van een solide rendement. Doordat de Rabobank voorziet in iedere denkbare vorm van beleggen, vind je hoe dan ook een product dat bij je situatie past. Binnen het beleggen bij de Rabobank valt verder onderscheid te maken tussen Rabo Beheerd beleggen en beleggen met een persoonlijke adviseur. Iedere vorm wordt hierin gekenmerkt door zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Beide zijn als het ware de hoofdvormen waarin de Rabobank haar beleggingsdiensten aanbiedt. Binnen de twee hoofdvormen valt tevens verder onderscheid te maken tussen verschillende vormen van beleggen die mogelijk zijn.

Het handelsplatform

Het handelsplatform dat door Rabobank gehanteerd wordt kan gezien worden als eenvoudig. Het platform beschikt over weinig functionaliteiten en is zodoende erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je gebruik wenst te maken van zaken als informatie en nieuws wordt je automatisch doorverwezen naar www.rabobeursinfo.nl. Het platform wordt met name gebruikt om transacties af te ronden. Ook is het mogelijk tot op zekere hoogte inzicht te verkrijgen in analysemogelijkheden. Echter ligt hier niet de focus op. Vandaar dat het platform hier slechts op een gering niveau op focust. Doordat de beleggingsrekening rechtstreeks verbonden is aan je betaalrekening verloopt het beleggingsproces erg eenvoudig en bovendien erg snel. Het beleggen middels het platform is zodoende met name geschikt voor de belegger die streeft naar gemak en de financiële zaken onder één dak.

Vestigingsland: Nederland
Adres: Croeselaan 18, 3521 AG Utrecht
Telefoon: 088 722 6600
Bestaat sinds: 1972
Licentie: AFM
Gratis uitproberen: -
Min. Accountgrootte: -
Min. Lotgrootte: -
Hefboom / Leverage: -
Commissies: -
Pip spreiding: -

Fundamentele analysemogelijkheden van Rabobank

De Rabobank voorziet in meerdere fundamentele analysemogelijkheden. Zo beschikken de meeste aandelen van de Rabobank over een uitgebreid profiel met daarin bruikbare zaken als nieuws, adviezen en kerncijfers. Ook kan er inzicht worden verkregen in resultaten als de omzet, nettowinst en winst per aandeel. Wanneer je al deze informatie graag wilt gebruiken dien je echter wel gebruik te maken van www.rabobeursinfo.nl. Het handelsplatform is namelijk niet voorzien van deze informatie. Omtrent technische analyses zijn er nauwelijks tot geen mogelijkheden bij de Rabobank. Je kunt er namelijk alleen koersgrafieken terug inzien met een maximum van 5 jaar. Zodoende ligt de focus nadrukkelijk op het bieden van inzicht in fundamentele analysemogelijkheden.

Kosten Rabobank beleggen

Zoals reeds vermeldt voorziet de Rabobank in verschillende vormen van beleggen. Je kunt namelijk kiezen uit verschillende vormen van beheerd beleggen, te weten:

  • Beheerd beleggen basis:
    Deze vorm van beleggen is beschikbaar vanaf €1000,-
  • Beheerd beleggen actief:
    Deze vorm van beleggen is beschikbaar vanaf €10 000,-
  • Beheerd beleggen duurzaam:
    Deze vorm van beleggen is beschikbaar vanaf €10 000,-

Iedere vorm van beleggen wordt gekenmerkt door zijn eigen specificaties én specialisaties. Tot slot kun je ook nog kiezen voor Rabobank select beleggen. Deze vorm van beleggen gaat gepaard met beleggingsadvies en is beschikbaar vanaf €200 000,-. bij deze vorm krijg je advies van je bank en maak je vervolgens zelf beleggingsbeslissingen en voer je zelf jouw eigen transacties uit.

Veel gestelde vragen

Waar belegt Rabobank in? Je kunt bij de Rabobank onder andere beleggen in beleggingsfondsen. Hiermee investeer je in de toekomst. Rabobank biedt twee verschillende manieren van beleggen aan, namelijk:Rabo Beheerd Beleggen en Rabo Zelf Beleggen
Waarom Rabobank? Bij het beleggen bij Rabobank ligt de focus nadrukkelijk op het gebruiksgemak. Met een snelle doch efficiënt handelsplatform kun je aan de hand van fundamentele inzichten goed doordachte beslissingen maken op het gebied van beleggingen.
Hoe start Rabo Beheerd Beleggen? Wanneer je kiest voor Rabo Beheerd beleggen kies je ervoor om het beleggen uit te besteden aan experts van de Rabobank. Binnen enkele minuten kun je jouw rekening geheel eenvoudig openen en vervolgens een startbedrag inleggen. Vervolgens verloopt het beleggingsproces geheel automatisch.
Hoe start Rabo Zelf Beleggen? Je kunt, middels je meerderjarig bent, geheel zelfstandig online bankieren en zelf beleggen. Je dient hiervoor wel in Nederland te wonen.
Is Rabobank iets voor u?Maak nu een (gratis) account aan! Naar de website van Rabobank
Specificaties
Handelsplatform opties iOS appAndroid appEigen handelsplatform

Gebruikers over Rabobank

Rabobank wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van Rabobank?

Welke beoordeling zou jij Rabobank geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies. De prijzen van cryptovaluta kunnen sterk fluctueren. Daarom passen cryptovaluta niet bij alle beleggers. De handel in cryptovaluta staat niet onder toezicht van enige regelgevende EU-instantie.